Naszą pizzę robimy na włoskiej mące, w stylu neapolitańskim.
Jest to długo wyrastające cienkie ciasto z grubym, chrupiącym rantem.
Pieczona we włoskim piecu w temperaturze pół tysiąca stopni Celsjusza.
sos pomidorowy, czosnek, szalotka, pietruszka
sos pomidorowy, mozzarella, oliwa, bazylia
sos pomidorowy, mozzarella, ziemniak pieczony z cebulką, oregano
sos pomidorowy, mascarpone, kompresowana cukinia, podsuszone pomidorki cherry, rukola
sos pomidorowy, emilgrana, kiełbasa paprykowa, podsuszone pomidorki cherry, rukola
sos pomidorowy, mozzarella, kiełbasa paprykowa, ananas
pasta truflowa, oliwa, mozzarella
pasta truflowa, mascarpone, kompresowana cukinia, świeże chilli, pasta ze świeżego czosnku
pasta truflowa, emilgrana, kiełbasa paprykowa, podsuszane pomidorki cherry
oliwa, mozzarella, kompresowana cukinia, świeże chilli, pasta ze świeżego czosnku
oliwa, mozzarella, gorgonzola, emilgrana, piklowana gruszka
sos bravas, mozzarella, farsz burito, szczypiorek
sos dyniowy, gorgonzola, ziemniak pieczony z cebulką, natka pietruszki
syrop klonowy, piklowane ziarno kawy, mascarpone, ananas świeży piklowany z ziarnem kawy, gorzka czekolada